![]() |
|
|||||||
| Kahve Makinesi, Kavurma Makinesi, Öğütücü... Modeller, özellikler, sorunlar, sorular... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar öncelikle forumu yeni keşfedebildim,yeni bir üyeyim biraz göz attım çok faydalı bir oluşum,tebrik ederim site adminlerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşları ..
Benim konum Türk Kahvesi Değirmeni .. Çekirdek haldeki Türk Kahvesini çekmek için en uygun değirmen hangisidr,malum Türk Kahvesi farklıdır filtre kahve türevleri ve espresso ya göre inceliği kıvamı daha farklı oluşturulmalıdır, buna en uygun makina önerilerinizi ve temin edebileceğim yerleri yazarsanız sevinirim .. |
|
|
|||
|
|||
|
Türkiye'de 3-4 firma var (hepsi İzmir'de):
www.hasgaranti.com.tr ----> Müjdat Aydın ile görüşebilirsiniz www.toper.com.tr www.garantiroaster.com www.ozturkdegirmenleri.8m.com/cost/index.htm Ben geçen hafta Türk Kahvesi öğütme makinesi aldım Has Garanti'den, gayet de memnunum... hayırlı kahveler... MB |
|
|
|||
|
|||
|
hangi marka,modelini ne kadar fiyata aldın dostum??
|
|
|
|||
|
|||
|
hgcd20
1 saatte 20 kilo Türk Kahvesi çekiyor. 2000 YTL + KDV verdik |
|
|
|||
|
|||
|
Performansı çok iyiymiş ama benim hıza çok ihtiyacım yok aslında ..
Fiyatı çok yüksek değilmi dostum,sen alırken araştırmasını yapmışındır elbette ,bana daha bi 500-1500 ytl fiyat aralığında kaliteside iyi bir makine gerekli aslında .. Sen sanırım işyerinde kullanıyorsun bunu,cafende vs..,ve tazelik açısından az ve sık çekmek daha makul olur 20 kg çekmekten daha çok hazksızmıyım? |
|
|
|||
|
|||
|
Cafe için Türk Kahvesi Öğütme makinesi ucuza belki de sahibinden.com'da bulunabilir diye düşünüyorum. Türk Kahvesi inceliğinde aslında aldığım makine veya hatta "Foça Taşı" değirmenlerinden alman gerekir, diğer 500-1000 YTL'lik öğütücüler sanmıyorum ki bu inceliğe getirebilsin kahveleri.
Biz imalathanemizde kullanmak için aldık. Kahvelerimizsi kendimiz kavuruyoruz ve çok yakında piyasaya Türk Kahvesi markası ile çıkacağız... daha önce hiç içmediğiniz, tatmadığınız bir Türk Kahvesi ile.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhabağlar
İyi Bir Değirmen alırken öncelikle isteklerinizi tamami ile karşılıyabilecek bir makine olması gerekir makinanın ömrü kalitesi ve en önemlisi çekilen kahvenin kalitesi bunlar gerçekten önemli. bu konuda Toper i önermek istiyorum fiyatı ve kalitesi ile yurt içi/yurtdışında kalitesinden ödün vermiyor öğtütülen kahvenin kalitesi ve özellikleri ile ilgili birçok bilgiyide satış ekibinden alabilirsiniz www.toper.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|